Αλλαγές / Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

Σε περίπτωση επιστροφής:

  • Συμπληρώνετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, προκειμένου να μας ενημερώσετε, εφόσον επιθυμείτε, για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.
  • Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην διεύθυνση Papoutsomenosgatos Σταθούλης Χρήστος, Χατζηδημητρίου 39, Γιαννιτσά ν.Πέλλας, ΤΚ 58100
  • Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, βασική προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απο την αρχική τους συσκευασία, σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και χωρίς φθορές, πλήρη και με τα σχετικά παραστατικά (απόδειξη λιανικής).

Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

  • Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που θα μας επιστρέψετε είτε γιατί το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς, είτε γιατί επιθυμείτε άλλο κωδικό προϊόντος, είτε γιατί το προϊόν αυτό είναι ελαττωματικό.
  • Επιστροφή χρημάτων: H επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα, αφότου παραλάβει τα προϊόντα κι ελέγξει την κατάστασή τους. Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της να αρνηθεί επιστροφή των χρημάτων και θα επιδιώξει τρόπο συννενόησης με τον πελάτη.

Χρέωση μεταφορικών επιστροφής

Για την επιστροφή του προϊόντος/προϊόντων επιβαρύνεστε με το σύνολο του κόστους επιστροφής.

Στην περίπτωση άσκησης του δικαιώματος της υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης επιβαρύνεται με το σύνολο του κόστους των μεταφορικών (από και προς αυτόν). Στην περίπτωση που θα μεταφορικά αναφέρονταν ως δωρεάν, το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των εταιρείων ταχυμεταφορών.
Τα χρήματα, μείον του κόστους των μεταφορικών, θα επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή (Πιστωτική Κάρτα- Τραπεζικός Λογαριασμός). Έξοδα διατραπεζικών συναλλαγών σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε άλλη τράπεζα εκτός της Πειραιώς, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.