Αποστολή / Πληρωμή Παραγγελιών

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή
Εξοφλήστε την παραγγελία σας την ώρα που την παραλαμβάνετε. Για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού το κόστος αντικαταβολής είναι 2.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας)
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

  • Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR7101722520005252085896714
  • Εθνική Τράπεζα, IBAN: GR4001103300000033094916948

ΣΗΜ: Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας (που πρέπει να συμφωνεί με το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας).

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα που καταχωρείται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας, αν υπάρχει, επιβαρύνει τον Πελάτη.

3. Πιστωτική Κάρτα – Χρεωστική κάρτα (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro)
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με τη χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική σας κάρτα, ανεξαρτήτως από ποιά τράπεζα έχει εκδοθεί, μέσα από το ασφαλές σύστημα πληρωμών της Τράπεζας Eurobank!

4. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει “Παραλαβή της Παραγγελίας από το Κατάστημα”, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο κατάστημά μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Για αγορές από 100€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας υπολογίζεται κόστος μεταφορικών ανάλογα με την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε.

Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 100€ με επιλογή της Speedex Courier είναι σταθερό στα 3,1€ .

Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα σε δυσπρόσιτους και μη δυσπρόσιτους προορισμούς (χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς). Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Η αποστολή των προϊόντων μας προς Κύπρο γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με Speedex Courier αποκλειστικά.

Για όλες τις παραγγελίες το κόστος μεταφορικών είναι σταθερό στα 17€ μέχρι τα 2 κιλά, με επιπλέον κόστος/κιλό τα 5€ . Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Κύπρο και ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 4 με 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.