Προφίλ Καταστήματος

326460997_870614150821477_2310437396366660084_n

Λίγα λόγια για το κατάστημα

Ονομάζομαι Χρήστος Σταθούλης και διατηρώ την τελευταία δεκαετία κατάστημα παιδικών υποδημάτων και αξεσουάρ στα Γιαννιτσά.

Από την αρχή της λειτουργίας της επιχείρησής μου προσπαθώ να προσφέρω ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γονιών για τα παιδιά τους. Με αυτό ως κίνητρο, έδωσα σημασία ώστε να διαθέτω ορθοπεδικά υποδήματα, προϊόντα γνωστών εταιρείων και άλλα υποδήματα ιδιαίτερων κατηγοριών.

Η προσπάθειά μου συνεχίζεται μέσω του ηλετρονικού μου καταστήματος. Όμορφη εμφάνιση, φιλική προς τον επισκέπτη λειτουργικότητα, άψογη φωτογράφηση των προϊόντων, πλήρεις περιγραφές και ίδια – υψηλού επιπέδου – εξυπηρέτηση συνιστούν τις πτυχές της ηλεκτρονικής μου παρουσίας.

Στη διάθεσή σας…

Άνεση & Αντοχή
Άνεση & Αντοχή
Υψηλής ανθεκτικότητας προϊόντα που προσφέρουν άνεση στο περπάτημα.
Ειδικές Κατηγορίες
Ειδικές Κατηγορίες
Μπότες χιονιού, παντόφλες θαλάσσης και άλλα είδη για ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Στυλάτες Επιλογές
Στυλάτες Επιλογές
Προϊόντα που ανανεώνονται διαρκώς ώστε να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Προϊόντα

Λιανικό εμπόριο παιδικών υποδημάτων & αξεσουάρ. Μεγάλη ποικιλία παιδικών παπουτσιών για κάθε περίσταση στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η συλλογή αποτελείται από ορθοπεδικά παπούτσια weestep, δερμάτινα μποτάκια, αθλητικά, sneekers για παιδιά, μπαλαρίνες για κορίτσια, παιδικά πέδιλα και πολλά άλλα είδη διαφόρων κατηγοριών.

Προϊόντα των Εταιρειών